Leyli Sanat Derneği tarafından düzenlenen Fikir İklimi Atölyesi’nin 2025–2026 sezonundaki son buluşmasını 27 Haziran 2026 Cumartesi günü LEYLİ-DER Kadıköy ofisinde gerçekleştirdik.
Sezon boyunca farklı yaşlardan, deneyimlerden ve ilgi alanlarından katılımcıları bir araya getiren Fikir İklimi Atölyesi, düşünmeye, sorgulamaya, dinlemeye ve paylaşmaya dayalı yapısıyla yeni karşılaşmalara alan açtı. Her oturumda farklı fikirlerin bir arada var olabileceği güvenli bir ortam oluşturmaya çalışırken; katılımcılar da kendi deneyimlerini, sorularını ve bakış açılarını paylaşarak bu alanın zenginleşmesine katkı sundu.
Bir sezon boyunca devam eden atölye serisinde; eleştirel düşünme, yaratıcı bakış açıları geliştirme, birlikte öğrenme ve diyalog kurma pratikleri ön plana çıktı. Katılımcılar yalnızca fikirlerini ifade etmekle kalmadı, aynı zamanda farklı görüşlerle karşılaşarak düşüncelerini yeniden değerlendirme ve geliştirme fırsatı da buldu. Bu yönüyle Fikir İklimi Atölyesi, kültür-sanat alanında katılımcılığı ve topluluk temelli öğrenmeyi destekleyen önemli bir buluşma alanına dönüştü.
Atölyenin yürütücülüğünü sezon boyunca büyük bir emek ve özveriyle üstlenen dernek üyemiz Gökçen Genç’e teşekkür ederiz. Ayrıca yıl boyunca düzenlenen buluşmalara katılarak fikirleri, deneyimleri ve katkılarıyla bu alanı birlikte inşa eden tüm katılımcılarımıza da gönülden teşekkür ediyoruz.
Leyli Sanat Derneği olarak sanatın, düşüncenin ve diyaloğun dönüştürücü gücüne inanmaya; farklı seslerin bir araya gelebildiği alanlar yaratmaya devam edeceğiz.
Yeni sorular, yeni fikirler ve yeni karşılaşmalarla gelecek sezonda yeniden buluşmayı diliyoruz.